Anlægsgartner- og entreprenørfirmaet E.M. DEICHMANN blev stiftet i 1927 med domicil i Charlottenlund af anlægsgartner Emil Marker Deichmann.

E.M. Deichmann drev udover det førende anlægsgartnerfirma, en særdeles anerkendt blomsterforretning med tilhørende afdeling for kontorbeplantning, samtidig med at han stiftede InterFlora, hvor han i en årrække fungerede som præsident.

​I 1981 købte Eric Marker Deichmann virksomheden af sin far. I forbindelse hermed blev firmaet omdannet til et aktieselskab og Eric M. Deichmann har siden formået at udvide firmaets arbejdsopgaver til også at omfatte bla. tennis-, golf- og sportsbaner samt fugtsikringsopgaver. Endvidere udfører E.M. Deichmann A/S i dag hoved- og totalentrepriser for private og offentlige institutioner.

Firmaet har nu domicil i Klampenborg kommune og udfører blandt andet nyanlæg og omlægning af private haver. En væsentlig del af den private kundekreds har været kunder fra stifterens tid – nu dog 2. generation og 3. generation!

E.M. DEICHMANN A/S er medlem af Danske Anlægsgartnere (www.dag.dk) , som er anlægsgartnernes brancheforening. Foreningen stiller krav til medlemmerne om ansvarlighed og kvalitetsarbejde. Skulle noget mod forventing gå galt, er vore kunder således sikret gennem Danske Anlægsgartneres Garantiordning, hvor de har adgang til at få afprøvet deres eventuelle klage ved et uvildigt ankenævn.​