Har du brug for hækklipning i København eller på Nordsjælland? ​Hos E.M.DEICHMANN A/S tilbyder vi omhyggelig hækklipning og beskæring af både træer, planter og buske, når du har behov for det.

​Som anlægsgartner tilbyder vi vores services til private, erhverv og offentlige instanser, som hellere vil bruge tiden på noget andet. Skal der klippes hæk i privaten, eller varetager du koordineringen af ressourcer på vegne af en offentlig institution, tager vi gerne en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi varetager gerne vedligeholdelse af din matrikel med alt fra grundig hækklipning til fældning af træer.

Erfaren og professionel hækklipning

Hos E.M.DEICHMANN A/S er vi et seriøst og erfarent gartnerfirma, som tager vores arbejde alvorligt. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi udstråler professionalitet, når vi servicerer vores kunder.

Skal vi tage os af hækklipning hos dig, sørger vi for, at du altid får et flot resultat med pæne, lige hække, der står skarpt. Vi har prøvet det mange gange før og ved derfor, hvad der skal til for at holde en hæk sund og smuk. Har du særlige ønsker til, hvorledes du ønsker arbejdet udført, er vi naturligvis lydhøre, da vi er til for at opfylde dine behov. 

Vi anbefaler, at du får en fast aftale med os, så du ikke nogensinde skal bekymre dig om hækklipning igen – det har vi helt styr på.

Få et godt tilbud

Har du brug for et kompetent firma, der kan levere den service, du efterspørger, er vi parate til at løfte opgaven for dig. Vi kommer meget gerne forbi din bopæl og ser på en mulig løsning, så vi kan give dig et tilbud på hækklipning og eventuelt være behjælpelige med andet gartnerarbejde eller anden vedligeholdelse af din have.

Vi er alle uddannede fagfolk, som arbejde med stor faglig integritet og er opsat på at levere en fornem service. Det er helt uforpligtende, så tag endelig fat i os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Ring på telefon 39 63 36 80 eller skriv til emd@e-m-deichmann.dk, så ser vi på et uforpligtende tilbud til dig.