​Har du brug for professionel havehjælp til at klippe hækken, slå græsset, luge ukrudt i blomsterbedet eller en anden form for haveservice?

​Så er du kommet til det helt rigtige anlægsgartnerfirma. Hos ​E.M. DEICHMANN A/S har vi mange års erfaring inden for haveservice og ​vedligeholdelse, som vi blandt andet udfører for private husejere, offentlige institutioner og forskellige former for erhvervskunder.

Vi har domicil i Klampenborg og kører ofte ud til kunder i Gentofte, Charlottenlund samt andre omkringliggende områder i Nordsjælland. 

Vi er et stolt team af fagspecialister med mange års erfaring indenfor faget. Vi servicerer både private, det offentlige og virksomheder med forskellige former for haveservice af høj standard, hvor vi har fokus på den gode kvalitet og på levering af flotte resultater.

Kontakt os og hør mere

Hvilke former for haveservice kan vi tilbyde?

Som havefirma udfører vi stort set alle former for opgaver i forbindelse med havearbejde, og vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde til perfektion. Så har du en have, der trænger til en kærlig hånd?

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende services:​

Få professionel hjælp til omlægning ​af din have

Vi kan også være behjælpelige, hvis du har en have, der trænger til forandring og renovering eller som du kunne tænke dig at få omlagt, så den bliver nemmere for dig at passe. Vi er eksperter inden for omlægning af have, samt haveanlæg med alt, hvad det indebærer.

Vi kan hjælpe dig med nye plantegninger samt nybyggeri og nybyg ud fra dine ønsker, men vi har også selv mange gode ideer til, hvad der passer sammen i forhold til sammensætning af træer, planter, buske og blomster – hvis du selvfølgelig ønsker vores inputs.​

Når vi har omlagt din have, tilbyder vi naturligvis også at vedligeholde den for dig, så du kan bruge din tid på noget, som du holder af i stedet for.


Hvad koster havearbejde?

​Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få professionel hjælp til havearbejde. Hvor meget det koster afhænger blandt andet af, hvilket firma du vælger til at stå for arbejdet, og hvor omfattende en haveservice, du har behov for.

Hos E.M. Deichmann A/S tilbyder vi konkurrencedygtige priser på haveservice for både privatpersoner, erhvervskunder og det offentlige.

Vi tilbyder altid en skræddersyet pris ud fra dine individuelle ønsker og behov, og vi udarbejder naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud til dig på forhånd. Så du ved, hvor meget vores hjælp kommer til at koste dig, allerede inden vi går i gang.

Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vi tilbyder professionel haveservice for vores kunder i hele Nordsjælland. Det kan være for at hjælpe med at omlægge en have, så den bliver nemmere at vedligeholde efterfølgende, eller det kan for eksempel være for at klippe hækken eller slå græsset.

Vi hjælper desuden også med flisebelægning, samt træfældning og beskæring, hvis du ønsker dette.

Kontakt os og få kompetent rådgivning ​om din have

​Det er ikke nemt at holde styr på en have. Det kræver i særdeleshed meget arbejde i vækstperioden. Men året rundt er der faktisk forskellige opgaver i haven, som bør blive udført på et bestemt tidspunkt for at sikre det bedst mulige resultat.

At passe og vedligeholde en have kræver både tid, lyst og kompetencer. Vi er kompetente fagfolk, som altid er behjælpelige med at rådgive dig om, hvad der for eksempel skal til for at opretholde en flot og velplejet have – både nu og fremover. Det kræver blandt andet hyppig vedligeholdelse og forståelse for havens forskellige vækstfaser.

Vi er parate til at varetage haveservice i hele havens vækstperiode. Kontakt os derfor gerne med det samme for at høre nærmere om dine muligheder og vores priser på haveservice, som vi udfører i høj kvalitet. Så vender vi tilbage med forslag og et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.

Vi kan enten kontaktes på telefon 39633680, via vores e-mail emd@e-m-deichmann.dk eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Kontakt os for en uforpligtende snak