Hos E.M. DEICHMANN A/S tilbyder vi effektiv og grundig snerydning i hele Storkøbenhavn og på Nordsjælland

​Vi servicerer såvel private som offentlige veje og virksomheder, og bekæmper glatføre med professionel snerydning og saltning. Når du har os til at rydde sne for dig, kan du være sikker på, at du altid har en ryddet indkørsel, fortov og veje, så der er fri og sikker passage.

Vi går meget op i kvaliteten af vores arbejde, som vi sætter en ære i at udføre til perfektion. Snerydning handler om din sikkerhed, og den tager vi alvorligt. Vi tilbyder døgnservice, så vi altid er til at få fat på, når det har sneet hos dig, og du har brug for vores assistance.

Vær forberedt på vinteren og bestil snerydning hos os

Gå vinteren i møde og vær forberedt på, hvad der er kommer af snemængder ved at bestille snerydning hos os allerede nu. Når vinteren står på, følger vi hele tiden med i vejr udviklingen i dit lokalområde. Vi er altid velforberedte på snerydning, så vi kan rykke hurtigt ud til din bopæl - uden du behøver at kontakte os.

Du vågner op til et fortov, der er ryddet og en flot indkørsel, hvor du kan komme til din bil. Vi salter efterfølgende grundigt, således at du har god samvittighed over for fodgængere, der benytter fortovet ude foran din bolig. Hos E.M.DEICHMANN A/S er kvaliteten altid i højsæde, så du kan være sikker på et godt resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at gøre brug af vores snerydning til næste vinter, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på en løsning. Er du bosat i Storkøbenhavn eller andre steder på Nordsjælland, er vi inden for kort radius og kan hurtigt klare snerydningen, når det er nødvendigt.

Vi tilbyder snerydning, så forhør dig endelig hos os, og få en ordning der sikrer dig snefri fortove, indkørsler og veje hver eneste vinter.

Ring for et uforpligtende tilbud på telefon 39 63 36 80 eller skriv til 
emd@e-m-deichmann.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.