OMLÆGNING AF HAVEANLÆG

Hos E. M. Deichmann A/S er nøgleordene høj kvalitet, god kundeservice og fornuftige priser.

VI KLARER ALLE STØRRE HAVEENTREPRISER

Skal du have omlagt haven, så den passer til dine ønsker og behov? Måske er du æstetikeren, der drømmer om flere blomsterbede, eller måske kunne du tænke dig færre blomster, så haven bliver nemmere at passe?

Uanset hvad du kunne tænke dig, så står vi hos anlægsgartner E.M. Deichmann A/S klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder omlægning af haveanlæg for erhvervskunder eller i forbindelse med større entrepriser. Vi har også en havedesigner tilknyttet.

Vi arbejder især i Lyngby, Gentofte og omkringliggende byer, men har du en opgave til os et andet sted i Nordsjælland, så er det intet problem.

LAD OS FORME HAVEN EFTER DINE ØNSKER

Et haveanlæg kan se ud på mange måder – hvis du er vild med granit, så kan vi for eksempel anlægge granitfliser. Det giver haven eller parken et eksklusivt og rustikt udtryk. Vi kan også anlægge en skråning eller en sti med sten. Vi tilbyder naturligvis også plantning af træer samt andre større beplantningsopgaver.

​Vi er den rette samarbejdspartner, når du har brug for omlægning af haveanlæg. Vi står for hele entreprisen, så det eneste, du skal gøre, er at fortælle os om dine ønsker. Så møder vi op med de rette maskiner og det rette mandskab.

RING OG FÅ EN PRIS PÅ OMLÆGNING AF HAVEANLÆG

Hos E. M. Deichmann A/S er nøgleordene høj kvalitet, god kundeservice og fornuftige priser. Hvis der er mere, du vil vide, inden du indhenter et tilbud, så er du velkommen til at give os et kald.

Vi ser frem til at hjælpe dig!