Drømmer du om at få anlagt en flot indkørsel, en smuk fliseterrasse eller en anden form for flisebelægning – ​og søger du i den forbindelse et kompetent firma ​til belægning i nærheden af dig? Så er du kommet til det helt rette sted. 

​Med E.M. Deichmann A/S som anlægsgartner finder du et erfarent og kvalitetsbevidst firma, der har fokus på at levere flotte resultater.

​Vi udfører flisebelægning og andet belægningsarbejde for både private kunder, erhvervskunder og offentlige institutioner i blandt andet Gentofte og Rudersdal kommune, men vi varetager også gerne opgaver for kunder i Klampenborg, Charlottenlund, Gentofte og resten af Nordsjælland, hvis det er her, der er behov for vores hjælp.

Vi servicerer alle typer kunder, som har brug for en ny flisebelægning af enhver art, og vi sætter en ære i at udføre vores arbejde til perfektion, så du kan blive glad og tilfreds med det endelige resultat.​

Kontakt os og hør mere

Vores specialer og kompetencer inden for belægningsarbejde

Vi er en alsidig virksomhed med brede kompetencer inden for belægningsarbejde. Det betyder, at vi kan være behjælpelige i forbindelse med mange forskellige opgaver relateret til en flisebelægning.

Det kan for eksempel være:

 • Indkørsler
 • ​Stier
 • Terrasser
 • ​Parkeringspladser
 • ​Gangarealer
 • Andet belægningsarbejde

​Hvis du har en opgave til os, hvor der skal udføres belægningsarbejde i høj kvalitet, så er vi parate til at løfte den. Vi har stor respekt for din tid og de aftalte deadlines, og derfor er vi i stand til at hjælpe dig så hurtigt som muligt med lige netop din belægningsopgave.

Hvad koster flisebelægning?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en flisebelægning koster. Vore priser på belægningsarbejde varierer fra opgave til opgave og afhænger i høj grad af følgende faktorer:

 • Hvilken form for flisebelægning du ønsker
 • Hvor stor en belægning der er tale om
 • Hvilke ønsker du har til valg af materialer
 • Om vi først skal klargøre området til den nye belægning
 • Hvor lang tid vi skal sætte af til projektet

Vi har dog stor forståelse for, at det kan være nødvendigt og ikke mindst rart for vores kunder på forhånd at vide, hvor meget lige netop deres projekt vil komme til at koste.

Derfor udarbejder vi gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig på lige netop din kommende flisebelægning, når vi kender til detaljerne omkring opgaven.

Få en flisebelægning lige efter dine ønsker

Hos E.M. Deichmann A/S har vi et stort fokus på hver enkelt kundes behov. Vi er til for at hjælpe dig med belægning af fliser, sten, kantsten og meget andet, så du kan få det ønskede resultat.

Vi tilbyder at udføre vores arbejde ud fra dine individuelle ønsker og behov, så du kan tilføre dit hjem, din virksomhed eller det offentlige område en smuk belægning, der både pryder og giver funktionalitet. Vi har også en landskabsarkitekt tilknyttet.

Gennem årene har vi hjulpet mange kunder med forskelligartede opgaver og typer af flisebelægning samt haveservice. Vi er specialister inden for vores fag, og vi arbejder med en stor faglig integritet, når vi udfører en given opgave. Det er din garanti for, at du får det ønskede resultat, når du er kunde hos os.


Vi tilbyder god service og kompetent rådgivning i led med flisebelægning

​​God service er en vigtig del af vores arbejde. Vi er til for at imødekomme dine ønsker og behov, så du ikke skal bekymre dig om det. Lad os gøre det, som vi er bedst til, så du kan bruge din tid på noget andet, der giver dig værdi.

Vi sætter en stor ære i vores kunders tilfredshed, og derfor tilbyder vi kompetent rådgivning og sparring, hvis du har brug for en kyndig fagmand til for eksempel at komme med gode ideer til valg af materialer og udformning af, hvorledes du ønsker, at resultatet skal komme til at se ud.

Vi kan også vise dig konkrete eksempler på, hvad vi tidligere har udført, hvis du mangler inspiration i forhold til din kommende flisebelægning. Vi laver desuden også haveanlæg eller omlægning af have i samme ombæring, hvis du har brug for dette.

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en m2 pris på din opgave

​Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave, har du nogle spørgsmål omkring vores priser eller vores kompetencer, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi kan enten kontaktes på telefon 39 63 36 80, via vores e-mail emd@e-m-deichmann.dk eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og vi tager os gerne den nødvendige tid til at sikre os, at du får den rette hjælp. Har du brug for rådgivning, vejledning eller inspiration, er du derfor også altid velkommen til at kontakte os.

Vi er specialister inden for flisebelægning, som vi udfører til en billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi leverer. Vores kundekreds dækker både over privatpersoner, erhvervskunder og offentlige institutioner, og vi dækker hele Nordsjælland.

Vi kører dog særligt ofte ud til kunder i Gentofte og Lyngby.

Vi hjælper desuden også med haveservice, samt træfældning og beskæring, hvis du ønsker dette.