LANDSKABSARKITEKT TIL STØRRE HAVEPROJEKTER OG ENTREPRISER

Hos E.M Deichmann A/S samarbejder vi med flere dygtige landskabsarkitekt – og vi står gerne for hele entreprisen.​

FÅ EN HAVE DER ER SKRÆDDERSYET EFTER DINE ØNSKER

Spiller haven ikke helt? Er den trist og grå, eller føler du, at arealet godt kunne udnyttes endnu bedre?

Så kan vi anbefale at hyre en landskabsarkitekt, som kan udarbejde en flot og spændende haveskitse i samarbejde med dig. Hos anlægsgartner E.M Deichmann A/S har vi en dygtig havearkitekt tilknyttet – og vi står gerne for hele entreprisen.

Vi tilbyder typisk haveentrepriser for kunder i Gentofte, Lyngby og omegn, men vi arbejder også gerne i resten af Nordsjælland.

HVAD LAVER EN Landskabsarkitekt?

Man skal ikke undervurdere et flot og gennemtænkt udemiljø. Når haven ser indbydende ud, så er man også mere tilbøjelig til at fortsætte indenfor.

En havearkitekt kan hjælpe dig med at se haven med nye øjne og komme med idéer til havens indretning. Skal der være terrasse og blomsterbede? Hvilke materialer og planter kunne du tænke dig? Drømmer du om et japansk havedesign med smukke, japanske kirsebærtræer?

​Mulighederne er mange, når du hyrer en havearkitekt gennem os. Vi klarer hele entreprisen og sørger for at føre din drømmehave ud i livet, når arkitekten har lavet en haveskitse ud fra dine ønsker.​

​KONTAKT OS OG FÅ EN PRIS PÅ EN ANLÆGSENTREPRISE

Hvis du har nogen spørgsmål til vores priser, ydelser m.m., så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag, så du kan få lige præcis det havedesign, du drømmer om. Når vi ved mere om din opgave, kan vi give et uforpligtende tilbud.